Results 1 to 17 of 17

Thread: Can't connect to gmail.google.com

  1. #1
    Noogle

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    18

    Can't connect to gmail.google.com

    For two or three days now, I've been unable to connect to gmail. I tried with Firefox (which tells me that the connection was interrupted and there maybe was partial data received) and Konqueror (which just tells me "no connection").

    However I can connect by hand with telnet and just get a HTTP 302 Moved Temporarily to https://gmail.google.com/?dest=http%...le.com%2Fgmail so I assume there is a problem with the https server. Can anyone verify that? Will it be fixed soon?

    Greets, Felix

  2. #2
    Google Freak
    neno.tu's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Caracas - Venezuela
    Posts
    111
    I don't have problems connecting to Gmail...

    Maybe is your local server or your conection...

    Check it with neithbors...

  3. #3
    Google Freak

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    United States
    Posts
    455
    Hey, Gmail also works fine for me, im not having any problems.

  4. #4
    Noogle

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    18
    Thank you for your replies. Because it wouldn't work with different browsers, I didn't expect the problem to be on my side, but it obviously was ... and I don't understand it **

    neno.tu, following your suggestion, I logged into my account at university and started firefox there, which was awfully slow but well, it worked. So I tried and did a system update. Still no success. Then I dropped my ppp-connection and reconnected and voil√ɬ*. The puzzling thing about that: I have a reconnection every night and it didn't work for some days...

    Well, I won't try to understand. Now it works and I'm fine, sorry for the false alarm!

    Greets, Felix

    edit: this is _really_ weird: it worked one time, but now I just get the same errors again. wtf?

  5. #5
    Google Freak

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    United States
    Posts
    455
    i would try contacting google support. i bet they could help.

  6. #6
    Noogle

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    18
    Now it's fine again. Strange thing is, I didn't have problems with any other website. So well, if noone else has/had this problem, just forget about it. Thanks for help so far

    Greets, Felix

  7. #7
    Google Guru

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Ontario, Canada.
    Posts
    1,258
    Are you by any chance running Linux??

  8. #8
    Noogle

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    18
    Yes I am. Is there some known issue?

    Greets, Felix

  9. #9
    Google Guru

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Toronto, Ontario, Canada.
    Posts
    1,258
    There shouldn't be...if Konqueror is 100% W3C-standards compliant. Maybe its a problem with your ISP's cache...are you on a LAN or behind a router?

  10. #10
    Noogle

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    18
    Hmm. I don't use my ISP's proxy (and there is most definitely no transparent one). I'm behind a masquerading router also running linux. I tried with and without squid, I tried with firefox and konqueror, it wouldn't work. And now it works flawlessly, for no reason I could imagine.

    I think it's best to be happy for now and hope the problem won't return

    Greets, Felix

  11. #11
    Google Freak
    neno.tu's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Caracas - Venezuela
    Posts
    111
    Mybe the problem was on the local Google server... maybe...

  12. #12
    Google Freak

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    United States
    Posts
    455
    Quote Originally Posted by neno.tu
    Mybe the problem was on the local Google server... maybe...
    that could be it. there are so many different google servers!



  13. #13
    Noogle

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    6
    I had the same problem. Thats why I joined this forum to see how to solve it! In the end I rebootd by router and that seemed to have solved the problem. No idea why it occured tho!!

  14. #14
    Noogle

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    California, USA
    Posts
    2
    Can someone please help me?
    I've not been able to connect to gmail since sunday morning. I tried everything. And when I tried to connect from computers at school, the site freezes after I try to log in. Arggh.

    thanks in advance.

  15. #15
    Google Freak

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    United States
    Posts
    455
    it seems like one server is down. gmail works fine for me, execept its a little slower than usual. try contacting google support.

  16. #16
    Noogle

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    California, USA
    Posts
    2
    damn. I would try contacting them but gmail is my only account lol. i should've thought twice before permanently switching to gmail. afterall, it is beta.

    now that i think of it, what if one day google decides to shut down the gmail service? *shocks*

  17. #17
    Google Freak

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    United States
    Posts
    455
    then one day, they start charging money for gmail!

Similar Threads

  1. Unable to connect Gmail
    By jpmanikka in forum Google Desktop Search Forum
    Replies: 10
    Last Post: 12-14-2007, 03:02 PM
  2. GDS does not connect to GMail
    By gjlind in forum Google Desktop Search Forum
    Replies: 0
    Last Post: 07-09-2007, 01:20 PM
  3. Can't connect to Gmail - but firewall is okay?
    By andy29 in forum Google Desktop Search Forum
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2007, 07:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •